Chcete mít zimní zahradu? Nezapomeňte na její zastínění

článek je inzerce, nejde o odborný text
Pokud plánujete realizaci zimní zahrady, potom nezapomeňte i na důležité prvky, jako je zastínění. Projekt realizujte v předstihu, protože dodavatelé materiálů potřebují také nějakou dobu na doručení a zajištění všeho potřebného, navíc řemeslníci často mají kalendář vyplněný na několik týdnů, ba i měsíců dopředu.


Jaké výzvy budete řešit při výstavbě zimní zahrady?

Zimní zahrada může být opravdovou oázou pohody, a to i mimo letní sezónu. Představuje ideální místo pro relaxaci po náročném dnu v práci, kde sedíte a obdivujete hvězdnou oblohu, osvětlené panorama města či klidnou krajinu. Časté problémy jako nedostatečná izolace, topení, klimatizace a zastínění, dokážou proměnit tento romantický prostor ve skleněnou saunu. Dalšími výzvami jsou déšť, sníh nebo silný vítr.

Naštěstí existují odborníci na zastínění, kteří jsou připraveni takové problémy řešit. Zastínění zimní zahrady by mělo být kvalitní a jako řešení se nabízí markýzy, které jsou navržené tak, aby odolávaly korozi a byly vybaveny voděodolnou látkou, po níž voda hladce odteče.

Zastínění vyrobené na míru

Jestliže se obrátíte na společnost T-Shade, pak se můžete těšit na markýzu vyrobenou na míru. Osazená bude motorovým pohonem pro zajištění maximálního komfortu. Markýzy se instalují nad zimní zahradu, aby došlo k efektivnímu odrážení sluneční záře dříve, než pronikne skleněnou střechou. Díky široké paletě barevných variant si markýzou dotvoříte celkovou atmosféru v zimní zahradě.

T-Shade si zakládá na profesionálním poradenství a výborné technické podpoře. Stejně tak vám pomůže s plánováním zastínění s ohledem na specifickou polohu a konstrukční detaily zimní zahrady.

Více informací najdete na webové stránce společnosti, přes kterou si můžete zaslat případnou poptávku.



Článek je INZERCE, nejde o odborný text a informace v něm uvedené nemusí vyjadřovat názory redakce.
V případě Vašeho zájmu mít na www.priroda.cz svou reklamu nás neváhejte kontaktovat.

autor:
datum vydání:
19. dubna 2024


 

Líbí se Vám naše články? Sledujte nás na Facebooku nebo pomocí RSS kanálu!