Vyrazte po prodělání nemoci COVID-19 do lázní na účinné procedury

článek je inzerce, nejde o odborný text
COVID-19 způsobuje dýchací potíže, snižuje funkci imunitního systému a celkově organismus vyčerpává. Bohužel, mnohdy zdravotní problémy přetrvávají i několik týdnů, ba dokonce měsíců. Lázeňská zařízení v Luhačovicích, Jeseníku, Karlových Varech i Františkových Lázních však připravila speciální wellness programy pro jedince, kteří infekční onemocnění prodělali a stále nejsou zcela v pořádku.

Do konce roku 2021 je na některé vybrané pobyty poskytován státní příspěvek ve výši 4 000 korun na osobu, a proto by byla škoda takové příležitosti nevyužít. Lázně vás opět postaví na nohy.

Potíže s dýcháním, imunitou i pohybovým aparátem

Koronavirus bývá doprovázen dýchacími obtížemi a problémy s pohybovým aparátem, stejně tak se výrazně oslabí imunitní systém. I vás potkalo takové trápení?

Lázně po covidu vám v mnohém pomohou, přičemž plán procedur sestavuje přímo lékař na míru podle vašeho aktuálního zdravotního stavu. Zmíněné pobyty vám nabídnou:

  • Jánské Lázně,
  • Hotel Francis či Reza ve Františkových Lázních,
  • Jurkovičův dům v Luhačovicích,
  • Priessnitzovy lázně v Jeseníku.

I pro seniory jsou připraveny lázeňské pobyty, které se specializují především na dýchací cesty a imunitní systém. Důležitá je správná technika dýchání, což se senioři v lázeňských zařízeních naučí. Doplní svému tělu potřebné vitamíny, posílí svaly a odpočinou si.

Pro seniory nabízí pobyty:

  • Lázně Libverda,
  • ASTORIA hotel & Medical Spa v Karlových Varech,
  • Lázně Lipová.

Využijte státní příspěvek na lázně

Pokud plánujete využít lázeňské pobyty se státním příspěvkem, máte čas ještě do konce letošního roku. Stát totiž poskytuje 4 000 korun na osobu, ovšem podmínkou je zůstat v lázních alespoň 6 dnů a absolvovat minimálně 5 procedur.

Dopřejte svému tělu regeneraci. Po onemocnění COVID-19 si to zaslouží.



Článek je INZERCE, nejde o odborný text a informace v něm uvedené nemusí vyjadřovat názory redakce.
V případě Vašeho zájmu mít na www.priroda.cz svou reklamu nás neváhejte kontaktovat.

autor:
datum vydání:
22. dubna 2021


 

Líbí se Vám naše články? Sledujte nás na Facebooku nebo pomocí RSS kanálu!