6 věcí, které je třeba zvážit při nákupu zimních dámských bot

článek je inzerce, nejde o odborný text
Pokud si chceme koupit kvalitní dámské boty na zimu, měly bychom zvážit hned několik důležitých kritérií. Že nevíte, které to jsou? Nezoufejte! My vám to na následujících řádcích prozradíme. Čtěte a nechte se inspirovat s námi.


6 kritérií, které musíme brát v potaz při nákupu dámské obuvi na zimu

Voděodolnost obuvi

Dámské boty na zimu by měly být především vodoodpudivé. Díky tomu se nedostane vlhkost přímo k chodidlům a vy budete v suchu a v teple za každé situace. Nezaskočí vás ani sníh nebo déšť. Voděodolnost pak mohou dámy podpořit i kvalitní impregnací. Vhodný je i ochranný krém na boty.

Větruvzdornost obuvi

Dalším důležitým kritériem je při výběru dámské obuvi na zimu větruvzdornost. Boty pro ženy na zimní období by měly být vyrobené z kvalitního hřejivého materiálu. Dobrou volbou jsou pak i boty s teplou podšívkou. Díky těmto modelům nemá vítr šanci.

Oděruodolnost obuvi

Aby vám boty vydržely sloužit dlouhou dobu, měly by být i oděruodolné. Zvláště boty do terénu by měly tento bod splňovat. Na túrách nebo na procházkách přijdou zimní boty do kontaktu s ledem, kameny či s kořeny stromů.

Odpružení zimní obuvi

Kvalitní zimní boty pro ženy by měly být i dobře odpružené. Podrážka by totiž měla tlumit dopady chodidel při kontaktu se zemí. Odpružení podrážky vybíráme zejména podle terénu, do kterého se chystáme s obuví vyrazit. Vyšší míra odpružení je vhodná především do nerovného terénu a na nezpevněné turistické cesty.

Prodyšnost obuvi

Kvalitní boty na zimu pro ženy by měly být i dostatečně prodyšné. Chodidla by měla v obuvi tzv. dýchat. Vhodné jsou tak na zimu kousky s kvalitní funkční membránou. Ta by měla být nejen prodyšná, ale také odolná.

Design obuvi

Chcete-li být trendy, vybírejte si dámské zimní boty v trendy přírodních nebo v pastelových barvách. Vsadit pak letos můžete i na černou nebo bílou klasiku. Černá a bílá jsou barvy univerzální, které z módy nevychází. O tom však více v posledním odstavci. Kvalitní a trendy zimní boty pro ženy jsou k mání i na e-shopech. Napište do svých prohlížečů např. slovní spojení zimní boty dámské na Eobuv.cz a vybírejte si z nejrůznějších modelů módní obuvi z pohodlí vašeho domova.


Z jakého materiálu by měly být vyrobené kvalitní dámské boty na zimu?

Vybíráme-li si dámské boty na zimu, měly bychom se zaměřit i na materiál, z kterého jsou vyrobené. Volit můžeme syntetické i kožené kousky. V posledních letech se těší velké oblíbenosti dámské zimní boty z přírodní kůže. A není se čemu divit. Boty z pravé kůže jsou nejen odolné a vysoce módní, ale jsou i tzv. udržitelné. Udržitelný způsob života chrání naši přírodu a propagují ho ty největší módní světové značky. Je tak z čeho vybírat! Koženou obuv pak můžete barevně sladit i s módními doplňky. Kabelka, peněženka i čepice by tak měly mít stejný design, jako zvolená zimní obuv.


Jaké vzory a motivy dámské obuvi budou letos v kurzu?

Chceme-li být letos in, můžeme si vybrat i dámské zimní boty se vzory a s motivy. In budou především ty zvířecí. V kurzu budou např. boty z krokodýlí kůže. Vsadit můžete i na hadí motivy. Vaše boty by pak měly ladit s dalšími módními doplňky. A to nejen barvou, ale i strukturou. Pokud si nevíte s výběrem doplňků rady, podívejte se např. na tento článek: Jak vybrat dokonalou dámskou peněženku a podle čeho se rozhodovat? Musí být stylová i praktická! Určitě si pak budete na módním poli více jisté.



Článek je INZERCE, nejde o odborný text a informace v něm uvedené nemusí vyjadřovat názory redakce.
V případě Vašeho zájmu mít na www.priroda.cz svou reklamu nás neváhejte kontaktovat.

autor:
datum vydání:
24. ledna 2023


 

Líbí se Vám naše články? Sledujte nás na Facebooku nebo pomocí RSS kanálu!