Nechcete utrácet za zahraniční dovolenou? Užijte si krásy Čech s rodinou

článek je inzerce, nejde o odborný text
Přesně v tento okamžik plánuje spousta lidí dlouho očekávanou letní dovolenou. Vzhledem k vysoké inflaci a ekonomické nejistotě do budoucna jsou v kurzu spíše tuzemské pobyty. I ty mohou při troše snahy utvořit nezapomenutelné vzpomínky. V jakém kraji zažijete největší dobrodružství?


Jižní Čechy vás přivítají

Jasnou volbou je ubytování v jižních Čechách, kde najdete celou řadu krásných historických měst, hezkou přírodu i spoustu poznávacích výletů. Díky tomu si na to své přijdou nejen mladé páry, ale i rodiny s dětmi nebo lidé v důchodovém věku. Jaké zážitky si rozhodně nesmíte nechat ujít?

Letní pobyty jsou primárně o poznávání širého okolí. Přece jen by byla škoda nevyužít kvetoucí přírodu, lesy, skály, vyhlídky i pestrou českou architekturu.

Nemáme pravdu? V žádném případě nezapomeňte navštívit Český Krumlov, který je považovaný za jedno z nejhezčích měst u nás.

Dovolená v jižních Čechách se neobejde ani bez prozkoumání celosvětově známého zámku Hluboká, vodní nádrže Orlík a procházky skrz Tábor. Poslední zmíněné město je plné muzeí a výstav věnovaných středověku.


Příjemné pokoje

Léto v jižních Čechách je populární formou dovolené pro ohromné množství turistů. Z toho důvodu se dočkáte pestrého výběru nejrůznějších hotelů, penzionů, motelů, wellness resortů i chat. Záleží jen na vás, jaká možnost vám nejlépe sedne. Určitě se neobejdete bez pořádné inspirace.

Sháníte-li místo pro svou dovolenou, rezervujte si ubytování na Hotel.cz. Daný portál vám na základě několika málo kliknutí nabídne stovky ověřených pokojů v libovolné části České republiky. Stačí si přečíst důležité informace a v mžiku si zamluvíte vytoužený pobyt.

Raději příliš neváhejte, jelikož přesně v tomto období lidé obsazují hotely jako zběsilí.



Článek je INZERCE, nejde o odborný text a informace v něm uvedené nemusí vyjadřovat názory redakce.
V případě Vašeho zájmu mít na www.priroda.cz svou reklamu nás neváhejte kontaktovat.

autor:
datum vydání:
17. května 2023


 

Líbí se Vám naše články? Sledujte nás na Facebooku nebo pomocí RSS kanálu!


Nákupem na Pieris.cz
podpoříte chod našeho serveru