Tip pro milovníky stanování

článek je inzerce, nejde o odborný text
Sláva, je jaro! Ale než se stačíme otočit, je tu léto a s ním sezóna výletů a dovolených. Grilování bývá oblíbenou činností za teplých večerů. Večer bez ohníčku a nad ním připravené večeře si už nedokážeme představit, ale jedeme do přírody, kde buďto gril není anebo ještě hůř - je zakázáno rozdělávat oheň… Tak co s tím? Máme pro vás skvělé řešení a tím je stavebnicový gril, který můžete za pár chvil složit.

Pro mnoho z nás se stalo zavedenou zvyklostí letní večeře připravovat na grilu. Ať už pečené steaky, grilované brambory a zeleninu, rybu, hamburgery nebo kuře. Občas tam šoupneme buřty, kvalitní špekáček je výsostná pochoutka. Patří to k  létu: Není nad čerstvě vonící maso - už od rána naložené v bylinkách - a salát z  čerstvé zeleniny. Nebo oblíbená pochoutka nejen dětí, kterou je bezesporu grilované kuře. Vlastně je to bez práce zvládnutá večeře pro celou rodinu, kterou zajistí gril na kuře.

Vráska na čele se nám objeví při plánování čtrnáctidenní dovolené s dětmi v  přírodě pod stanem. Děti jsou nadšené, vy se také těšíte, protože se tak vrátíte do svých dětských let, ale logisticky a organizačně tohle zvládnout, aniž byste měli dodávku, bude oříšek. Stan pro čtyři, nafukovací člun, zahradní nábytek, matrace z líné pěny (protože už vám není patnáct…), spacáky a desítky dalších nezbytných potřeb „pro přežití“. A když děti vznesou dotaz: „A tati, vezmeme i gril?“, vráska na čele se vám prohloubí… Což o to, nápad to není od věci, protože rozdělávat oheň v oblasti kam jedete, je zakázáno, ale jak vymyslet převoz, aniž byste za auto museli připřáhnout vlek?

Když při večerech plánování dobrodružné dovolené vzpomenete, že známý vám říkal cosi o grilech GRILMEN a najdete tuhle značku na internetu, spadne vám ze srdce kámen. A protože takovouto výpravu nechcete podniknout jen jedenkrát za život, jeví se stavebnicový princip grilu jako optimální řešení. Snadno ho složíte a zase rozložíte, i když nemáte polytechnickou školu, a to zcela bez nářadí. Základní parametry složeného grilu jsou 47 x 32 x 14 cm a váha 12 -26 kg (podle toho, jaký typ grilu si vyberete). Tím pádem je jasné, že uložení grilu do kufru auta a manipulace s ním je „brnkačka“. Další benefity jsou bezesporu ty, že grily jsou bytelné, takže vám vydrží celý život a stojí za nimi kvalitní český nápad a výroba. Grily jsou variabilní – můžete si koupit gril s topeništěm i bez něj, používat klasickou mřížku nebo lávový kámen, či jak jsme zmiňovali výše otočný gril na kuře, gyros nebo špízy. Unikátní stavebnicový princip grilu umožňuje si jej dále rozšiřovat o nové funkce, vychytávky a příslušenství.

Pro vás, kteří řešíte dovolenou v přírodě s nemožností rozdělávat oheň, bude gril s vlastním topeništěm parádním východiskem. Neztratíte nic z kouzla letních večerů a nebudete nuceni počtvrté k večeři mazat dětem chleba s paštikou.



Článek je INZERCE, nejde o odborný text a informace v něm uvedené nemusí vyjadřovat názory redakce.
V případě Vašeho zájmu mít na www.priroda.cz svou reklamu nás neváhejte kontaktovat.

autor:
datum vydání:
26. května 2021


 

Líbí se Vám naše články? Sledujte nás na Facebooku nebo pomocí RSS kanálu!