Vydejte se na toulky po Jihočeském kraji

článek je inzerce, nejde o odborný text
Pokud namísto přeplněných pláží u moře preferujete poznávání různých míst, zůstaňte tentokrát v České republice, a to konkrétně v pohádkovém Jihočeském kraji. Stovky malebných rybníků, neuvěřitelně pulzující města, středověké hrady a romantické zámky, ale i přírodní skvosty. V následujících řádcích vám prozradíme, co všechno navštívit a kde hledat vhodné ubytování.

V první řadě se podívejte na penziony v Jihočeském kraji. Připraveny jsou jak půvabné pokoje pro zamilované páry, tak i prostorné apartmány pro rodiny s dětmi.

České Budějovice

Pomyslnou perlou Jihočeského kraje jsou České Budějovice rozprostírající se na soutoku řek Vltavy a Malše. Jestliže hledáte penzion v Českých Budějovicích, najdete ho klidně i v samotném centru uprostřed veškerého dění.

Dominantou jihočeské metropole je čtvercové náměstí, které je nejen největší v České republice, ale i jedno z největších v celé Evropě. Přímo na náměstí se nachází i Samsonova kašna a nedaleko ní narazíte na bludný kámen. České Budějovice jsou taktéž neodmyslitelně spjaté s originálním prémiovým ležákem Budweiser Budvar, přičemž v návštěvnickém centru pivovaru vám expozice řekne celý příběh tohoto piva.

Lipno nad Vltavou

V případě, že chcete navštívit nějaké rekreační středisko, nabízí se vám Lipno nad Vltavou, kde se nachází celá řada hotelů, penzionů a kempů. O penzion v Lipně nad Vltavou je velký zájem, a proto je vhodné si nějaký rezervovat v dostatečném předstihu.

Čekají na vás různé turistické atrakce, mezi nimiž nechybí Stezka v korunách stromů, ale i vodní nádrž Lipno. Po celý rok je k dispozici bobová dráha. Samozřejmě můžete navštívit ještě i aquapark, který nadchne i rodiny s dětmi.

Pokud hledáte ubytovací zařízení v této oblasti nebo i jakékoliv jiné lokalitě, tak si nezapomeňte nejdříve prohlédnout penziony na Penzion.cz.



Článek je INZERCE, nejde o odborný text a informace v něm uvedené nemusí vyjadřovat názory redakce.
V případě Vašeho zájmu mít na www.priroda.cz svou reklamu nás neváhejte kontaktovat.

autor:
datum vydání:
4. května 2023


 

Líbí se Vám naše články? Sledujte nás na Facebooku nebo pomocí RSS kanálu!