Myslivecké oblečení jinak: Obleče vás i na cesty za dobrodružstvím v přírodě (PR)

článek je inzerce, nejde o odborný text
Nejbezpečnější dovolenou je dnes rozhodně ta v divoké přírodě. Medvěd, který si přijde z dálky omrknout váš stan, se dnes jeví bezpečnějším než výlet na přeplněné Lipno či pobyt v chorvatském hotelu. Nezapomeňte se však na své dobrodružství v divoké přírodě správně obléct.

Nabídka outdoor oděvů je čím dál tím pestřejší. Bohužel i pokud jde o barvy. Na výpravu do divočiny přitom oceníme spíše nenápadnější oblečení, kterým nebudeme rušit zvěř a umožní nám ji nerušeně pozorovat.

Musí být však současně pohodlné, praktické a samozřejmě s funkčními vlastnostmi do přírody. Tento typ funkčního oblečení nejlépe nakoupíte ve specializovaných prodejnách, zaměřených na lovecké vybavení.

Oblečení na sport a do přírody nabízí řada obchodů, ale jen obchody s loveckými oděvy vám mohou nabídnout skutečně nadstandardní oděvy pro pobyt v divoké přírodě, ale též pro náročnější túry či zážitky v extrémnějším prostředí.

Obléknou vás na toulky divokou přírodou, ať již se vydáte na safari, na Island, do Kanady, na sever Skandinávie, nebo se třeba jen rozhodnete objevovat divočinu našich lesů, či se zaměříte na noční pozorování zvěře.

Luxusní bundy a kalhoty, praktické košile, pulovry, vesty, termo prádlo – to vše pro letní i zimní toulky přírodou.

Když se podíváte do některého z e-shopů nabízejícího myslivecké oblečení, tak snadno zjistíte oblečení pro myslivce už není tím, co kdysi bývalo.

Speciálky s obchody pro myslivce dnes nabízí profi oblečení pro dobrodruhy, odvážné muže a ženy, lovce i ochránce přírody.


Kvalitní lovecká obuv i lovecké potřeby

Stejně tak nechybí v dobře zásobených e-shopech výborná lovecká obuv pro letní i zimní pobyty v přírodě.

Kožené boty bývají obvykle s hydrofobní úpravou a membránou Goretex, která je voděodolná a prodyšná současně.

Vybavena je nejkvalitnější podrážkou Vibram. Funkčně tak lovecká obuv často předčí tu outdoorovou a přitom je opět barevně nenápadná, respektující přírodu, a též hodící se k našemu novému loveckému oblečení.

Jedním ze specialistů zaměřených na myslivost a nejrůznější aktivity v přírodě je eshop Kostelecky.cz. Nabízí nejen profi oblečení a obuv, ale též další lovecké potřeby. Například kvalitní optiku, nože, zbraně a jiné lovecké vybavení.



Článek je INZERCE, nejde o odborný text a informace v něm uvedené nemusí vyjadřovat názory redakce.
V případě Vašeho zájmu mít na www.priroda.cz svou reklamu nás neváhejte kontaktovat.

autor:
datum vydání:
25. července 2020


 

Líbí se Vám naše články? Sledujte nás na Facebooku nebo pomocí RSS kanálu!