Nevíte, kde uspořádat firemní teambuilding? My ano!

článek je inzerce, nejde o odborný text
Utužování a stmelování kolektivu je pro firmu nesmírně důležité. Zaměstnanci by se průběžně měli vzájemně poznávat, učit se spolu komunikovat a spolupracovat. Stejně jako rozvíjet jejich kreativitu a komunikační schopnosti. To vše vede k celkově lepšímu fungování firmy, kde její pracovníci táhnou za jeden provaz a řeší problémy společně. A my víme, kde s tím mohou začít.

Specialisty na firemní teambuilding v pravém slova smyslu najdete například v Hotel Resortu Equitana ležící v malební krajině Středočeského kraje pouhou hodinu cesty z Prahy, Plzně i Českých Budějovic.

Zábava, luxusní ubytování a gastronomie

Hotel Equitana Resort pořádá jedinečné firemní akce s ubytováním, na které vaši zaměstnanci, firemní partneři či klienti hned tak nezapomenou. Díky komplexitě celého resortu se mohou na jednom místě těšit na skvělou zábavu, luxusní ubytování i gastronomii. A mnohem víc.


Venkovní i vnitřní akce

Svou akci můžete uspořádat uvnitř i venku. K dispozici vám budou velké konferenční prostory s veškerým technickým vybavením schopné pojmout až stovku účastníků. Stejně jako venkovní altán Seník s kapacitou až 150 osob s pódiem a parketem.


Teambuildingové aktivity

Největší specialitou resortu ale jsou teambuildingové aktivity, při nichž se všichni zúčastnění zabaví i se jim zvedne hladina adrenalinu. V nabídce jsou akce týmové, adrenalinové, střelecké, turistické, kreativní i zábavné. Těšit se ale mohou i na zajímavé večerní programy a show.


Svatby a prodloužené víkendy

K tomu se projet na koni, zahrát si minigolf, bowling, zaplavat si v bazénu, odpočinout si při nějaké příjemné wellnessové aktivitě v tamním SPA či se jen tak nečině procházet malebnou krajinou Brdských lesů. Z bohaté, různorodé a rozmanité nabídky si zcela určitě vybere každý. Nezní to lákavě? Zváni do Hotelu Equitana Resort ale nejsou jen firmy a jejich klienti. V komplexně vybaveném resortu můžete zažít i nezapomenutelnou svatbu či prodloužený víkend.



Článek je INZERCE, nejde o odborný text a informace v něm uvedené nemusí vyjadřovat názory redakce.
V případě Vašeho zájmu mít na www.priroda.cz svou reklamu nás neváhejte kontaktovat.

autor:
datum vydání:
22. května 2023


 

Líbí se Vám naše články? Sledujte nás na Facebooku nebo pomocí RSS kanálu!