Čeští vědci: Geneticky upravené plodiny nemají vliv na biodiverzitu

autor: Lenka Kadlíková
Tým Oxany Habuštové z Biologického centra Akademie věd v Českých Budějovicích po tříletém výzkumu potvrdil své závěry ze staršího výzkumu i jiných zahraničních studií. Geneticky upravená kukuřice není hrozbou, ale naopak dokáže pomoci tam, kde je prostředí zamořeno používanými chemikáliemi.


autor:
Lenka Kadlíková
email: lenka@priroda.cz

datum vydání:
9. prosince 2011


Diskuze k článku „Čeští vědci: Geneticky upravené plodiny nemají vliv na biodiverzitu“



 

Líbí se Vám naše články? Sledujte nás na Facebooku nebo pomocí RSS kanálu!


Nákupem na Pieris.cz
podpoříte chod našeho serveru




Další publikování a šíření obsahu serveru Příroda.cz je bez souhlasu provozovatele zakázáno.
Pokud chcete nějaký obsah převzít tak nás prosím kontaktujte.

© 2004 - 2023 PŘÍRODA.cz
ISSN 1801-2787

Magazín PŘÍRODA.cz je soukromý projekt, provozovaný už od svého začátku v roce 2004 zcela BEZ DOTACÍ či jakékoliv jiné státní podpory.