7 nejoblíbenějších wellness hotelů

článek je inzerce, nejde o odborný text
Wellness pobyty získávají rok od roku na oblibě, a to jak u nás, tak i v zahraničí. Pojďme se tedy společně podívat na sedm nejnavštěvovanějších wellness hotelů v České republice.


Babylon

Hotel Babylon leží v centru Liberce a je tak nedaleko lyžařských destinací jako Krkonoše či Jizerské hory. Svým návštěvníkům nabízí širokou škálu vyžití. Jeho součástí je například i jedinečný, zábavný, relaxační a naučný komplex. Babylon je tak skvělou volbou pro všechny rodiny s dětmi.


Kamzík

Tento hotel se nachází v Jeseníkách, díky čemuž nabízí zábavné vyžití v každém ročním období. V jeho okolí naleznete například skiareál či cyklostezky. Krásy okolní krajiny pak vyzívají k návštěvě Pradědu či mechových jezírek na Revízu. Hotel Kamzík je tak ideální volbou pro všechny příznivce aktivní dovolené.


Ostrov

Hotel Ostrov nabízí 31 útulně vybavených pokojů, včetně nekuřáckých. Je také ideálním místem pro rodinnou dovolenou, neboť krom krytého a vyhřívaného bazénu, parní lázně a vířivek, disponuje i dětským koutkem. Okolí hotelu pak nabízí široké vyžití v podobě turistiky, cyklistiky či horolezectví.


Horal

Pro zástupce náročnější klientely je tu hotel Horal, který se nachází v Beskydech a jenž nabízí kvalitní ubytování a gastronomické služby. Všechny pokoje jsou vybaveny LCD televizorem, telefonem, pracovním stolem, trezorem a Wifi připojením. Hotel je též vybaven tenisovým kurtem a nabízí možnost zapůjčení horských kol.


Bauer

Hotel Bauer je součástí malebného údolí Bílá, přímo v centru lyžařského střediska. Díky své poloze nabízí po celý rok široké množství aktivní zábavy. Krom zmíněného lyžování mohou rodiny s dětmi využít i nedaleké lanové centrum, či se projet na populárních koloběžkách. Součástí hotelu je i kongresový sál pro 70 osob, který může být využit k teambuildingovým akcím.


Vega

Tento poklidný hotel se nachází necelé 2 km od proslulého městečka Luhačovice a krom okolní přírody nabízí příjemné ubytování v útulných a prostorných pokojích, které jsou moderně a stylově zařízené. Svou potřebnou dávku odpočinku vám hotel Vega může dopřát skrze finskou saunu, infrasaunu, kolagenové solárium, bazén nebo whirpool. Také nabízí pestrou nabídku masáží a zábalů.


Frymburk

Wellness hotel Frymburk vám nabízí ubytování přímo na břehu Lipenského jezera. Díky tomuto jedinečnému umístění je možné naplno využívat veškerých služeb, které lipenský areál nabízí, a mezi které například patří wellness centra, aquaparky či hotelové restaurace.

Tyto i jiné wellness hotely naleznete na stránkách Spa.cz, kde můžete vybírat z více než 2000 pobytů.



Článek je INZERCE, nejde o odborný text a informace v něm uvedené nemusí vyjadřovat názory redakce.
V případě Vašeho zájmu mít na www.priroda.cz svou reklamu nás neváhejte kontaktovat.

autor:
datum vydání:
15. února 2022


 

Líbí se Vám naše články? Sledujte nás na Facebooku nebo pomocí RSS kanálu!