Ekologický sítotisk pro firemní potřeby

článek je inzerce, nejde o odborný text
Pro každou firmu je velice důležité efektivně budovat svou značku. Jednou z možností, jak společnost zviditelnit, je tvorba reklamních předmětů, jako jsou například podniková trička či mikiny. Na textil si dnes už můžete nechat vytisknout vlastní motiv ekologickým způsobem, tedy takovým, který nezatěžuje životní prostředí. Taková reklama je velmi efektivní, nejen, že je ochrana životního prostředí záslužná věc, ale také je to v dnešní době trendy záležitost. Následující článek vám představí, jak služby ekologického potisku fungují.


V čem je služba ekologická

Sítotisk je metoda potisku textilií, kterou používá většina podniků již mnoho let. Rozdíl mezi klasickým a ekologickým tiskem spočívá v použitém materiálu.

Na stránkách www.matesart.cz používají pouze ekologické potřeby pro sítotisk, jako jsou barvy s certifikací GOTS.

Oč se jedná? Jde o tzv. Global Organic Textil Standard, jednu z nejpřísněji kontrolovaných certifikací, která zajišťuje, že výroba i výsledný produkt je 100% ekologická, čili nemá negativní dopady na životní prostředí ani zdraví člověka.

Takto certifikované barvy jsou založené na vodní bázi a neobsahují žádná rozpouštědla.

Vlastní motiv i pomoc grafika

Aby byl takový merch na zakázku co nejoriginálnější, zkuste navrhnout vlastní motiv. Oblíbený je potisk triček vtipnými hláškami nebo minimalistickými obrázky.

Pokud jste momentálně bez invence a jde vám pouze o zviditelnění vašeho podniku, nikoliv o přehnanou originalitu, klidně na předmět postačí vytisknout logo či motto společnosti.

Že nemáte ve vaší společnosti žádného grafika? Nevadí, matesart.cz provádí také drobné grafické úpravy a spolupracuje s externími umělci. Od vás bude jen potřeba předat myšlenku případně nákres, který by vaši představu vystihoval. Zbytek už za vás udělají profesionálové.



Článek je INZERCE, nejde o odborný text a informace v něm uvedené nemusí vyjadřovat názory redakce.
V případě Vašeho zájmu mít na www.priroda.cz svou reklamu nás neváhejte kontaktovat.

autor:
datum vydání:
14. srpna 2020


 

Líbí se Vám naše články? Sledujte nás na Facebooku nebo pomocí RSS kanálu!