Jak naše zvířecí dámy testovaly ZooRoyal Schatzkiste

autor: Lenka Kadlíková
Do emailu mi přistála nabídka možnosti otestovat tuhle novinku od Zoo Royal. Řekla jsem si: „Proč ne? Máme doma jak psí, tak kočičí holku.“ U nás má tedy kdo testovat.


Eshop s německými kořeny

Zooroyal je původně německý eshop s produkty pro zvířata. Nedávno expandoval na náš trh. Když jsem koukala na jejich web www.zooroyal.cz , na první pohled se mi nezdál výrazně jiný než jiné eshopy s tímto zaměřením. Mají ale pár značek, které jsem neznala a ty, co jsou k dostání v českých eshopech, zde mají mnohdy na obalech německé nápisy. V nabídce mají i výrobky pod vlastní značkou. Byla jsem tedy zvědavá co pošlou. To co přišlo, mě velmi příjemně překvapilo.

Naše holky byly opravdu nadšené

Když ten nečekaně veliký balík dorazil, setkal se s velkým zájmem našich zvířecích holek ještě před tím, než jsme ho rozbalili.

První přišla na řadu Amálčina krabice. Amálka je naše mladá kočičí slečna. Než jsme rozdělali dárek pro ni, hověla si v té úžasně veliké krabici ve které vše dorazilo. Když zašustil pytlík s prvními pamlsky, vyletěla jako střela. Za ní o chvilku později přikráčela naše psí dáma v letech Agi, aby také prozkoumala, co Amálka dostává za baštu. Potom už ochutnávaly obě i psí pamlsky.

Mlsky obsahují podstatě jen maso. Agi i Amálka se po nich mohly doslova utlouct.

Konzervy mají též naprosto perfektní složení. Jedinou konzervu, kterou jsem chtěla hned odložit byla veganská – obsahující pouze zeleninu a ovoce. Nicméně nedalo mi to a prostudovala jsem si o co vlastně jde. Jedná se o doplňkovou stravu pro psy, kteří jsou krmeni syrovým masem a pro ně to význam rozhodně má.

Holky si nestěžovaly ani na granule, i ty jim šmakovaly.

Můžete se těšit na směs opravdu kvalitního žrádla pro Vaše mazlíčky

Fotogalerie k článkuSchatzkiste pro psy - klikněte pro zobrazení detailuSchatzkiste pro kočky - klikněte pro zobrazení detailu
Psí verze obsahovala 1x granule, čtyři konzervy, 4x pamlsky, 2 hračky a razítko na domácí zvířecí sušenky. Kočičí verze - 2x granule, 7x kapsičky a konzervy, 2x pamlsky, 2x hračka, 1x razítko.

ZooRoyal Schatzkiste v testu obstála na jedničku

U žrádla pro zvířata jsou u nás důležité dvě věci. Aby zvířatům chutnalo a aby bylo kvalitní co se týče složení. Obě tyto věci tenhle box splňuje, takže mohu s klidným srdcem doporučit. Navíc bylo na zvířatech opravdu vidět, že si ochutnávání opravdu užila.

Když jsem koukla na aktuální nabídku, tak je na výběr, krom těchto boxů, nově i série „Děkujeme“ . Myslím, že i ta bude stát za zkoušku :-).



autor:
datum vydání:
17. srpna 2020


Diskuze k článku „Jak naše zvířecí dámy testovaly ZooRoyal Schatzkiste“



 

Líbí se Vám naše články? Sledujte nás na Facebooku nebo pomocí RSS kanálu!