Které kalhoty se nejlépe hodí k pánským polobotkám?

článek je inzerce, nejde o odborný text
Pánské polobotky jsou typem obuvi, který je vhodnou volbou prakticky pro každou situaci. Nespornou výhodou těchto bot je také jejich univerzálnost: koneckonců je těžké poukázat na módní období, kdy by se pánské polobotky na nejlepších přehlídkových molech vůbec neobjevily.


Co je to fenomén pánských polobotek?

Pánské polobotky najdete ve většině pánských šatníků, a navíc patří k typům obuvi, po kterých muži sahají obzvlášť rádi. Za tím stojí několik argumentů: v první řadě se tento typ pánské obuvi jednoduše hodí k mnoha typům oblečení. Polobotky budou vypadat dobře ke casualovým a elegantním stylizacím, a pokud jsou správně padnoucí, najdou si cestu i ke sportovnímu oblečení!

Další obrovskou výhodou, která je pro mnoho mužů nejdůležitější, je to, že jsou prostě velmi pohodlné. Přesně tak: pánské polobotky poskytují maximální pohodlí i během dlouhého dne v práci, celodenního nakupování nebo... večera ve městě.

Protože je tento typ obuvi pro mnoho pánů poměrně častou volbou, je užitečné vědět, s čím polobotky kombinovat. Které kalhoty budou nejlépe vypadat v kombinaci s polobotkami?

Klasicky: s oblekem

Hitem budou samozřejmě vždy oblekové kalhoty. Polobotky s nimi vypadají bezvadně! Pokud zvolíme kalhoty v klasickém černém nebo grafitovém odstínu, můžeme je sladit s polobotkami v barvě dle vlastního výběru - dobře se k nim hodí černá, hnědá nebo tmavě modrá.

Casualově: džínovina to je to!

Je dobré si uvědomit, že elegantní kalhoty nejsou jedinou možností, ke které se hodí pánské polobotky. Navíc se tento typ obuvi skvěle hodí ke klasickým džínům! Malý trik: hnědé polobotky budou nejlépe vypadat se světlými džínami a černá obuv se hodí ke kalhotám jakéhokoli odstínu!

Chinos kalhoty pro mnoho příležitostí

Další možností, která se hodí jak pro každodenní nošení, tak pro příležitosti, které vyžadují elegantnější oblečení, jsou chinos kalhoty. Tento typ kalhot můžete bez výčitek svědomí nosit na rande se svou drahou polovičkou nebo do práce, ale také na pivo s kamarády! Chinos kalhoty a polobotky by měly být sladěny kontrastně nebo přesně podle odstínu - tyto možnosti zajistí módní vzhled.

Sportovně!

Ačkoli toto řešení může být pro některé muže trochu překvapivé, na předních světových přehlídkových molech je k vidění stále častěji: kombinace tepláků a pánských polobotek je rozhodně dobrým řešením!

Jaké vlastnosti by měly mít vybrané kalhoty?

Při kombinování výše uvedených kalhot (kromě obleku) je třeba mít na paměti, že pánské polobotky "mají rády" krátké kalhoty. Doporučujeme je proto kombinovat s modely sahající až k oblasti kotníků a - pokud to počasí dovolí - nosit k nim krátké ponožky. Samozřejmě, že v zimě taková možnost nepřipadá v úvahu, ale v teplejší části roku - je to naprosto možné!

Pánské polobotky jsou absolutním must have v šatníku stylového muže. Doufáme, že s naším průvodcem bude Váš výběr stylizací mnohem snazší!



Článek je INZERCE, nejde o odborný text a informace v něm uvedené nemusí vyjadřovat názory redakce.
V případě Vašeho zájmu mít na www.priroda.cz svou reklamu nás neváhejte kontaktovat.

autor:
datum vydání:
24. ledna 2023


 

Líbí se Vám naše články? Sledujte nás na Facebooku nebo pomocí RSS kanálu!