Vzhůru na moře ve vypůjčené lodi: zážitek, který si zamilujete

článek je inzerce, nejde o odborný text
Pokud máte rádi moře, slunce a dobrodružství, pak je půjčování lodí ideální volbou pro vaši dovolenou. V zimě navíc můžete při půjčení lodě na příští léto výrazně ušetřit. Ať už se rozhodnete pro Chorvatsko nebo jinou destinaci, tak Vám půjčení lodě nabídne nezapomenutelné zážitky a vzpomínky na celý život.


Jak probíhá pronájem lodi?

Pronajímání lodí je jednoduché a pohodlné. Stačí si vybrat loď, která vám vyhovuje. Volit můžete jak podle přístavu, tak samozřejmě i podle velikosti, ceny nebo vybavení a dostupnosti. Poté si zarezervujete termín a zaplatíte zálohu.

Následně obdržíte potvrzení o rezervaci, smlouvu a další informace o lodi a přístavu. V den nástupu na loď se pak setkáte se zástupcem charterové společnosti, který vám předá klíče, dokumenty a instrukce k lodi. Poté můžete vyplout a užívat si své dovolené na moři.

Co je potřeba k pronájmu lodi?

Pokud chcete půjčit loď bez posádky, musíte mít platnou licenci. Pro plavbu na moři potřebujete v případě menší plachetnice „Průkaz způsobilosti k vedení rekreační jachty“, pro větší plachetnice „Průkaz způsobilosti k vedení námořní jachty“. Jestliže takový průkaz nemáte, tak to není žádný problém. Buď si ho můžete zkusit do léta zajistit, nebo si pronajmete loď i přímo se zkušeným kapitánem. Oboje pro vás dokáže kvalitní agentura pronajímající lodě zajistit.

Pokud jde o výbavu, tak si určitě nezapomeňte vzít plavecké a sportovní oblečení, opalovací krém, sluneční brýle, klobouk, ručníky, lékárničku, fotoaparát a další osobní věci. Záchranné vesty si můžete pronajmout spolu s lodí, stejně jako například rybářské vybavení. Součástí výbavy lodí je i kuchyňka s kuchyňským nádobím, ložní prádlo a další výbava pro vaše pohodlí.


Co vás na moři na pronajaté lodi čeká?

Půjčování lodí vám otevře dveře k nekonečným možnostem zábavy, relaxace a objevování. Můžete plout podél pobřeží, zastavovat se v malebných zátokách, koupat se v průzračné vodě, opalovat se na palubě, rybařit, potápět se, surfovat, šnorchlovat, nebo jen obdivovat krásu přírody.

To vše nemusíte samozřejmě zažít jen sami, můžete si sebou vzít i děti nebo partu přátel. Přítomnost dětí na lodi není nijak omezena věkem, minimální věk je na rozhodnutí rodičů. Pro větší bezpečí je dokonce možné na celou loď nainstalovat ochrannou síť.

Pronájem lodi je zkrátka způsob, jak si užít jedinečnou dovolenou na moři. Ať už hledáte dobrodružství, romantiku, klid nebo zábavu, tak plavba lodí na moři vám to všechno může nabídnout. U zavedených specialistů na webu „Charter lodí Seawolf“ máte k dispozici široký výběr lodí všech velikostí, kotvících v přístavech na celém světě. Pokud si navíc svou loď zarezervujete nyní v zimě, tak můžete za pronájem výrazně ušetřit a navíc si budete vybírat z většího množství volných lodí.



Článek je INZERCE, nejde o odborný text a informace v něm uvedené nemusí vyjadřovat názory redakce.
V případě Vašeho zájmu mít na www.priroda.cz svou reklamu nás neváhejte kontaktovat.

autor:
datum vydání:
3. prosince 2023


 

Líbí se Vám naše články? Sledujte nás na Facebooku nebo pomocí RSS kanálu!