Blíží se sezona grilování. S americkým grilem WEBER vytvoříte dokonale lahodné pokrmy snadno a rychle

článek je inzerce, nejde o odborný text
Zima se začíná chýlit ke svému konci a pomalu nastává teplejší období. Na to se jistě těší ti z vás, kteří mají rádi posezení venku na zahradě. K němu nepochybně patří také grilování. Už nyní je nejvyšší čas na pořízení nového grilu, pokud vám starý již dosluhuje, případně se chcete poohlédnout po kvalitnějším zařízení. V tom případě doporučuji zvolit některý z produktů značky WEBER.


Proč zvolit právě americký gril?

Každý gril WEBER je navržený tak, abyste na něm mohli připravit lahodné pokrmy bez zbytečného úsilí a spotřeby energií. WEBER je americkou značkou. A jak známo, Američané jsou doslova přeborníky v oblasti grilování. Ale i Češi tomuto trendu vaření propadli a pouštějí se do grilování venku na zahradách, jakmile se počasí alespoň trochu umoudří. Navíc existují modely, jež jsou vhodné pro grilování v interiérech, také společnost WEBER několika variantami svých grilů pro domácí použití disponuje.

Modely grilů

Vlajkovou lodí značky je bezesporu gril WEBER GENESIS. Jde o moderní plynový gril, který lze zakoupit hned v několika variantách. U plynu je výhodou rychlé uvedení do provozu.

Samotné grily WEBER se pak vyznačují prostorným roštem a kvalitní záklopkou, díky níž pokrmy připravíte skutečně rychle, takže jsou šťavnaté a křupavé zároveň.

Dáváte-li před plynem přednost spíše tradičnímu způsobu grilování na dřevěném uhlí, pak zvolte model WEBER MASTER TOUCH. Pro venkovní a interiérové využití se hodí elektrický gril WEBER PULSE.

Nezapomeňte na chytrou teplotní sondu

Značka WEBER vyrábí nejen samotné špičkové grily, ale například také praktickou teplotní sondu do masa, kterou lze propojit s mobilem, takže máte neustále přehled o tom, v jaké fázi grilování se maso nachází. Nemůže se pak stát, že se vám uvnitř vysuší, nebo naopak bude ještě příliš syrové.

Grily WEBER vylepší zážitek z grilování a umožní vám dopřát si naprosto precizní pokrmy, jež jistě oceníte nejen sami, ale také vaši případní hosté, které pozvete na zahradní party.



Článek je INZERCE, nejde o odborný text a informace v něm uvedené nemusí vyjadřovat názory redakce.
V případě Vašeho zájmu mít na www.priroda.cz svou reklamu nás neváhejte kontaktovat.

autor:
datum vydání:
27. ledna 2021


 

Líbí se Vám naše články? Sledujte nás na Facebooku nebo pomocí RSS kanálu!


Nákupem na Pieris.cz
podpoříte chod našeho serveru