Inspirace na přírodní vánoční dekorace

autor: Lenka Kadlíková
Nezadržitelně se blíží Vánoce. Je tedy již opravdu nejvyšší čas vymyslet nějakou tu výzdobu. Pokud máte rádi přírodní styl, máme pro Vás pár nápadů jak by mohla taková dekorace z přírodních materálů vypadat.

Základem jsou samozřejmě jehličnaté větve. Velikou parádu udělají různě veliké šišky, kůra, juta, skořice, badyán, ořechy...

Aby dekorace nebyla příliš jednobarevná, můžete pro oživení přidat sušená kolečka pomeranče či jablka, šípky, jeřabiny, mandle, slámu, hodí se i sušené květiny. Krásně vypadají i dřevěné či slaměné ozdoby, perníčky. A když už má být dekorace přírodní, můžete použít i svíčky z včelího vosku.

Pokud netrváte na čistě přírodní dekoraci, velice dobře se k k přírodnímu materiálu hodí například perličky či malé skleněné vánoční ozdoby.

Bílá barva a přírodní materiály jsou letos prý in, tak směle do toho.

Fotogalerie k článkuDekorace se skořicí - klikněte pro zobrazení detailuProstírání zdobené kartonem - klikněte pro zobrazení detailuDáreček se šiškami a hlohem - klikněte pro zobrazení detailuskleněné svícny s ořechy - klikněte pro zobrazení detailuStromeček z větví - klikněte pro zobrazení detailuPodlouhlý svícen na větvích - klikněte pro zobrazení detailuPodlouhlý svícen - klikněte pro zobrazení detailuŠiškový věnec - klikněte pro zobrazení detailuPodlouhlý věnec se svíčkami ve skle - klikněte pro zobrazení detailuDřevěná hvězda - klikněte pro zobrazení detailusáňky - klikněte pro zobrazení detailuSvícen z květináčku a větví - klikněte pro zobrazení detailu


Ve spolupráci s Primainspirace.cz, kde můžete načerpat další inspiraci na přírodní vánoční dekorace.



autor:
datum vydání:
5. prosince 2013


Diskuze k článku „Inspirace na přírodní vánoční dekorace“



 

Líbí se Vám naše články? Sledujte nás na Facebooku nebo pomocí RSS kanálu!