Léčebné a zážitkové lázně Bükfürdö v Maďarsku vás nastartují do života

článek je inzerce, nejde o odborný text
Milovníci wellness zážitků a pohybu na čerstvém vzduchu v dechberoucí přírodě si přijdou na své v lázeňském komplexu Bükfúrdö u obce Bük. Dovolená v Maďarsku je jako stvořená pro rodiny s malými dětmi i jednotlivce, kteří si chtějí odpočinout.

Všudypřítomná zeleň, bazény s léčivou vodou, sportovní atrakce a četné cyklostezky se postarají o přísun zábavy a léčebných procedur. Nejmenší výletníci propadnou legraci na skluzavkách, prolézačkách a dětských bazénech. Dospělé nadchne v lázních u obce Bük nespočet masážních a wellness radovánek.

Léčivá voda s obsahem minerálů

Maďarské termální lázně překvapí léčivou vodou s jedinečným složením, obsahuje totiž mnoho minerálních látek prospěšných pro lidský organismus, a to v čele s vápníkem, hořčíkem a fluorem. Chlorid draselný pomáhá při zánětech a vápník s fluorem se postarají o správný metabolismus kostí, hořčík pomáhá k lepší činnosti svalů a s oxidem uhličitým rozpohybujete krevní oběh.

Zdejší voda je tedy vhodná pro návštěvníky se špatným pohybovým ústrojím, artritidou, dnou, revmatismem, vředy či trávením. Léčivý pramen je účinný i na zažívací potíže, gynekologické a urologické záněty.


Co dělat ve volném čase?

Obec Bük ležící na severozápadě země Maďarsko upoutá i hezkými historickými a přírodními památkami. Termální lázně jsou populární i díky dostupnosti, neboť se nacházejí kousek od rakouských hranic a jsou to druhé největší lázně Maďarska.

Nutno zmínit i bohatou síť cyklostezek a 18jamkové golfové hřiště a nedaleké město Köszeg vybízející k návštěvě středověkého hradu. Střed města upoutá vůní dob dávno minulých. Projděte se tedy úzkými uličkami a krásným náměstím, navodíte tak romantickou atmosféru.

Objevte Maďarsko a vyrazte na dovolenou s wellness nádechem do termálního komplexu Bükfürdö s cestovní kanceláří Kareta Tour. Získáte nezapomenutelné zážitky a své tělo nadopujete novou energií.



Článek je INZERCE, nejde o odborný text a informace v něm uvedené nemusí vyjadřovat názory redakce.
V případě Vašeho zájmu mít na www.priroda.cz svou reklamu nás neváhejte kontaktovat.

autor:
datum vydání:
27. července 2021


 

Líbí se Vám naše články? Sledujte nás na Facebooku nebo pomocí RSS kanálu!