Připravte si roušky pro podzim včas

článek je inzerce, nejde o odborný text
Roušky na podzim budete určitě potřebovat. Teď je čas je nakoupit, nebo se vybavit látkami a galanterií pro jejich výrobu.

Málokdo věří tomu, že bychom se na podzim mohli obejít bez roušek. Koronavirus je tady s námi a nějakou dobu ještě zůstane. K tomu se přidá chřipka a další respirační onemocnění a chránit své okolí, ale i sebe rouškou, bude nejen vhodné, ale pravděpodobně i povinné. Právě teď je správná doba, koupit si vhodné roušky v dostatečném množství, ať již jednorázové, nebo pratelné. Případně si je svépomocí ušít. Už v září tady může být nová roušková sezóna.

Roušky z galanterie Mikaton.cz

E-shop s galanterním zbožím, Mikaton.cz, nabízí klasické dvouvrstvé i třívrstvé bavlněné roušky, jednorázové respirátory i nano respirátory a nano roušky.

Vyberete si funkční roušky, ale též zajímavé fashion roušky v designu pro ženy i pro muže. Kromě roušek nabízí e-shop i žádané antivirové šátky nano SPACE, či jednorázové nano filtry do roušek.

Ušijte si vlastní roušky a šátky

Na začátku koronavirové krize jsme se na čas potýkali se zavřenými galanteriemi. Když je pak vládní nařízení opět otevřelo, vše, co jsme na šití roušek potřebovali, se rychle vyprodávalo.

Pusťte se do šití vlastních roušek nyní. Ušijte si klidně roušky, které se budou hodit k vašemu šatníku. Abyste měli jistotu jejich funkčnosti, použijte do roušek jednorázové nano filtry.

Látky, kompletní galanterní sortiment pro šití, ale i zmíněné nano filtry, nabízí online galanterie Mikaton.cz.

Pro zimu lze využít pro šití roušek i tkaniny z teplejších materiálů. Ušít si lze teplejší šátky, které se mnohdy, zejména v zimě, nosí pohodlněji než roušky. Zejména, pokud se v nich pohybujeme venku.

V e-shopu Mikaton koupíte též nitě, pruženky, keprovky či třeba šikmé proužky. Svůj střih na šátky a roušky již možná máte. Pokud ne, najdete je snadno na internetu. A to jak ve verzích pro dospělé, tak pro děti.



Článek je INZERCE, nejde o odborný text a informace v něm uvedené nemusí vyjadřovat názory redakce.
V případě Vašeho zájmu mít na www.priroda.cz svou reklamu nás neváhejte kontaktovat.

autor:
datum vydání:
9. srpna 2020


 

Líbí se Vám naše články? Sledujte nás na Facebooku nebo pomocí RSS kanálu!