Jak si snadno zajistit kvalitní stravu pro kočky a další domácí zvířata?

článek je inzerce, nejde o odborný text
Nejen vy, ale také vaši domácí mazlíčci se neobejdou bez vydatné stravy, která jim dodá potřebnou vitalitu a přispěje k co nejdelšímu a plnohodnotnému životu. Mnozí majitelé koček a dalších zvířat dělají chybu v tom, že jim dávají to, co zbude po lidských strávnících. Jenže psi a kočky vyžadují jiné složení bílkovin, vitamínů, tuků, sacharidů a dalších látek. Proto je vhodné jim dopřát speciální krmivo. Sázkou na jistotu jsou granule.


Využijte eshop s širokou škálou granulí

Kvůli nákupu granulí pro kočky a další zvířata se už nemusíte trmácet někam do města a složitě zde hledat obchody, které mají dostatečně pestrou a kvalitní nabídku. Využít lze internetový obchod 4PES.CZ – krmiva pro zvířata Tachov. Tato společnost má s prodejem krmiv pro zvířata dlouholeté zkušenosti.

Nyní se je rozhodla zužitkovat právě vznikem eshopu, díky němuž je strava pro kočky, psy a další domácí mazlíčky daleko dostupnější i pro občany mimo oblast Tachova, kde firma sídlí. Rádi vám zde poradí s výběrem vhodných produktů. Je třeba brát v potaz, že jiné složení jídel musejí mít mláďata a jiné dospělí jedinci.

Na co si dát pozor při výběru granulí pro kočky?

Máte-li doma jako domácího zvířecího přítele kočku, pak si v daném obchodu můžete objednat špičkové granule pro kočky.

Jsou vyvážené, takže poskytují plnohodnotnou stravu. Obsahují požadované množství tuků, sacharidů, vitamínů a minerálních látek.

Tuto stravu lze podávat neustále, nemusíte ji nijak obohacovat. Pouze mějte na paměti, že při konzumaci granulí zvířata potřebují dostatek vody. Pokud máte doma malé kotě, tak k jeho zdravému růstu určitě lze doporučit například Whiskas granule pro koťata.

Granule pro kastrované kočky

Na trhu se dnes už celkem běžně začínají objevovat také speciální granule pro kastrované kočky. Kastrace totiž způsobuje jistou změnu nejen v chování, ale také v samotném metabolismu koček. Mají sice vyšší chuť k jídlu, zato však nepotřebují tolik energie. Granulovaná strava pro kastrované jedince tudíž obsahuje jiné složení nežli běžné produkty.

Nejen krmivo pro kočky

Jak napovídá i samotný název eshopu 4PES.CZ, tak obchod není zaměřen výhradně na kočky. V jeho nabídce najdete například i populární a kvalitní krmivo pro psy Delikan nebo krmivo pro koně. Za zmínku určitě také stojí, že obchod spolupracuje s Útulkem u Šmudlinky v Tachově, který se stará o tamní psy a kočky v nouzi.



Článek je INZERCE, nejde o odborný text a informace v něm uvedené nemusí vyjadřovat názory redakce.
V případě Vašeho zájmu mít na www.priroda.cz svou reklamu nás neváhejte kontaktovat.

autor:
datum vydání:
17. srpna 2021


 

Líbí se Vám naše články? Sledujte nás na Facebooku nebo pomocí RSS kanálu!