Nanorespirátor? Nejlepší ochrana před nemocí!

článek je inzerce, nejde o odborný text
Ochrana úst je dnes nezbytností, kterou bychom neměli brát jako obtěžující nutnost, ale jako ochranu před koronavirem či jinými nemocemi. Proto byste měli investovat do takových produktů, které zabrání nákaze.


Kde koupit nejlevnější nano respirátory?

Ve vaší výbavě by měly být minimálně respirátory FFP 2, které chrání před nakažením Covidem, dalšími viry, bakteriemi, brání i před prachem. Zejména v tomto období neprohloupíte, když budete mít respirátory v zásobě.

Proč jsou respirátory spolehlivější než roušky? Ochrana, kterou poskytují, je zajištěna dvěma filtračními vrstvami z celkových pěti. Maximálně prodyšný materiál navíc nevlhne a nezapařuje se. Nemusíte se bát, že by se vám hůře dýchalo. Nano respirátor však nabízí ještě lepší ochranu. Díky miniaturním vláknům tvoří jednotlivé vrstvy filtr, jež nepropustí škodliviny z okolí, zároveň vám ale umožní dýchat.

Vy tak budete mít pocit, že na sobě žádnou masku nemáte. Membráma respirátoru se skládá ze sítě vláken, která jsou tisíckrát tenčí než vlas, takže viry tudy neprojdou, molekuly vzduchu se k vašim ústům ale dostanou. Devízou proti běžným respirátorům je skutečnost, že funkci nano respirátoru neovlivní ani vlhkost, ani lidský dech.


Český nano respirátor

Nejlevnější nano respirátory nabízí firma GOOD MASK.

Společnost, která je největším tuzemským producentem respirátorů. Tyto výrobky vyrábí pouze z českých materiálů, firma má sídlo i centrum výroby v Praze. Firma byla jednou z prvních, jež kdysi razantně snížila cenu respirátorů FFP 2, nyní nabízí i nano respirátory za příznivou cenu.

Nano respirátor má vysokou filtrační efektivitu, až 95 %. Proto je nejlepší investovat do této kvality, abyste chránili sebe i své okolí. Odměnou vám bude, že oproti jiným pokrývkám úst nepocítíte přítomnost masky na obličeji.



Článek je INZERCE, nejde o odborný text a informace v něm uvedené nemusí vyjadřovat názory redakce.
V případě Vašeho zájmu mít na www.priroda.cz svou reklamu nás neváhejte kontaktovat.

autor:
datum vydání:
17. ledna 2022


 

Líbí se Vám naše články? Sledujte nás na Facebooku nebo pomocí RSS kanálu!